REZULTATE LIVE

REZULTATE LIVE

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Cfr Cluj a zdrobit campioana!!!

Dupa ce Targu Mures a deschis etapa a 6 a,in compania Astrei,meci incheiat la egalitate 2-2,a venit randul acestui meci sa tina capul de afis.
Porumboiu anunta de cateva zile,ca acest meci va fi unul trucat.Recunosc ca atunci cand l-m auzit spunand aceste lucruri,nu l-am crezut,dar vazand desfasurarea partidei si modul in care galatenii au reactionat in teren ,imi pun un mare semn de intrebare.Ne putem inspira din filmul lui Porumboiu jr,si putem intreba:a fost sau n-a fost?Desigur ca la aceasta intrebare nu ne pot raspunde decat cele doua echipe,lucru pe care cu siguranta nu il vor face...Pentru galateni ar fi bine sa fi fost blat,pentru ca daca au jucat pe bune,e de rau,uitandu-ne la programul din champions league,si revenirea dupa aceste meciuri in liga1.Asa ca,daca nu se vor trezi,din campioni(de carton,zic eu)vor deveni o mare candidata la retrogradare.
PS:Astept raspunsurile voastre la intrebarea de mai sus:a fost sau n-a fost?

2 comentarii:

  1. CFR Cluj este o echipa puternica fara indoiala. Interesant este ce vor face cei de la Otelul avand in vedere ca se apropie meciurule din Champions League. Dupa meciul cu cei de la CFR as spune ca nu prea multe. Oricum le urez succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Blaturile nu se fac cu faina de porumb(oiu).

    RăspundețiȘtergere